Församlingshelg på Västeräng

21 september, 2018 • i Okategoriserade

Vi hoppas så många har tid och möjlighet att bli med på församlingens gemenskapshelg på Västereng, sista helgen i kvartalet. Här kommer lite info. Vänligen ge svar till Linn så snart som möjligt, båda om du komma och om du inte kan komma, slik att vi vet hur många vi skall planera för.

Vart?   Västeräng, Adventisternas lägergård, ca 1,5 timmar från Skövde.

När? från fredag kväll den 28/9 tills söndag morgon 30/9

Varför och vem? Det skulle varit trevligt att kunna komma bort som en församling och lära känna varandra lite mera utanför kyrkan också. Därför tänkte vi att det skulle vara kul att ta en helg tillsammans, där vi äter sjunger, pratar och kanske även leker lite leker tillsammans. Om du har en familjemedlem eller kompis som du skulle vilja ta med dig, är hen självklart också välkommen!

Vad händer? Befintlig program är att vi kommer till Västeräng runt 18.00 på fredag, så äter vi en god kvällsmat tillsammans och har socialt umgänge med varandra med en solnedgångsandakt som avsluttning på dagen . Sabbats morgon äter vi frukost och  har sabbatsskola och gudstjänst som vanlig. Så går vi en liten promenad i naturen på eftermiddagen efter vi har ätit lunch. Efter en god kvällsmat samlas vi för att fira de sista timmarna av sabbaten, vi sjunger och har tid för vittnesbörd. Efter det kanskje det också är tid för lite Bibelspel. Söndag morgon äter vi frukost tillsammans och har lite tid för eventuellt en tur eller något annat, efter det hjälper vi alla till att städa Västeräng, slik att de kan stänga för vintern.  innan vi städar efter oss och åker hem. Lyckliga och glada efter en trevlig helg tillsammans.

Hur mycket? Vi får hyra Västeräng GRATIS i byte mot att vi hjälper till att städa upp lite för vintern på söndag innan vi reser. På det sättet är priset ingen hinder för att bli med. Det enda är lite mat, men mat skulle vi ju ätit hemma ändå. jag kommer fördela oss i grupper som har ansvar för olika måltider och den gruppen ansvarar också för att köpa in maten till måltidet.

Visst låter det trevligt att spendera en hel helg med din andlige familj? Hoppats att se dig där! Och inte glöm hör av dig till mig för anmälan och vid frågor.

Linn Andersen

Mobil: O72 9782 102