Sommarens träffar (uppdaterad)

15 juni, 2020 • i Okategoriserade

Styrelsen har beslutat att tills vidare satsa på att fortsätta att samlas hemma hos folk under juni och juli månad och om inte saker förändras mycket så satsar vi på att starta att samlas i kyrkan igen i augusti månad.

Tänk på att vara hemma vid sjukdom och vara noga med hygien. Vi kommer ha knytmat och för de som hellre vill äta eget att man har med egen mat. Vi ska ställa ut handsprit vid maten och att en person serverar mat för att minska smittrisker.

Träffar i Juli:

4/7 Hos Torbjörn och Vivianne

11/7 Hos Linn, Stefhan, Simon och Julia på Alekärr

18/7 Hos Gun och Steen

25/7: Hos Anna-Maria och Sivert

Aug månad: I kyrkan (om inte saker ändras)

Tiderna är som vanligt kl 10.00 bibelstudium och barnsabbatskola och ca 11.30 andakt/betraktelse, värdfamilj ansvarar för studium och andakt, men kan självklart delegeras ut.

Vi äter lunch efteråt, medtag mat som kan serveras kall (sallader mm). Vi kommer ha handsprit vid maten.

Tänk på hygien och stanna hemma om symtom.

Ring eller maila Simon om du behöver adress eller vägbeskrivning till träffarna, telefon: 073-8485226, e-post: siken_87_@hotmail.com

inspel and2 eveng     news

Föreläsnings tips