Verksamheter

Förbön

I vår församling har vi en förbönsgrupp, där vi ber för personer som önskar förbön. Vill du få förbön kan du kontakta Jonathan som är koordinator. Du kan också få mer information från honom om du vill vara del av förbönsgruppen.

Loppis för ADRA

Församlingen har ett aktivt hjälpaktionsarbete som pågår så gott som året runt även om det intensifieras under hösten. Något av det vi gör är att vi finns på Tidans Loppis, söndagar kl. 10-15 nästan året runt. Där säljer vi skänkta ting till förmån för ADRA. Har du vägarna förbi är du hjärtligt välkommen att botanisera bland våra saker.

imgres-1

Vill du veta mer och ADRA och dess verksamhet kan du besöka www.adra.se där du också kan få all information du behöver för att ge din gåva.

Bibelstudium

Kl.10 varje lördag har vi bibelstudium. Adventister över hela världen samlas på lördagar (många också under veckan), för att studera Bibeln tillsammans. Ett av det studiematerial vi använder är gemensamt för hela världen, Bibelstudium för vuxna.  Varje kvartal kommer ett nytt tema. Aktuellt bibelstudium kan du ladda ner från adventist.se (direkt länk).

Bibelstudium online

Vill du studera i din egen takt online, kan du göra det via Hoppets Röst Brevskola som har två olika online kurser med spännande ämnen.

Bibelbrevskolan hoppetsröst

Solens nedgång idag